OTIŠAO DA KUPI DETETU PICU, PA GA SAČEKAO "UBICA NA TROTINETU"! Evo ko je bio Zečević koga je ubica Luke Žižića likvidirao prošle godine!


IZVOR: Republika - 20.05.2022 | 16:34


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, Nikole Zečevića Zeke počinjeno 12. februara 2021. godine u Kragujevcu.

Foto: facebook.com/printscreen
OTIŠAO DA KUPI DETETU PICU, PA GA SAČEKAO "UBICA NA TROTINETU"! Evo ko je bio Zečević koga je ubica Luke Žižića likvidirao prošle godine!

Ubica Stefan M. (23) zapravo ,,ubica na trotinetu“ koji je u Beogradskom kafiću ,,Ritual“ likvidirao vlasnika kafića Luku Žižića 28. aprila ove godine a nedugo posle toga bio uhapšen.

Ovaj profesionalni ubica iz Kraljeva priznao da je on ubio Nikolu Zečevića u Kragujevcu kobnog 12. februara 2021. godine. Na sličan način na koji je ubijen Zečević, ubijen je i Luka Žižić s tim što je nakon ubistva Zečevića pobegao kolima uz pomoć više lica.

Biznismen i žestok momak iz kriminalnog miljea Nikola Zečević Zeka (38), ubijen je 12. februara 2021. u glavnoj ulici u Kragujevcu. Nikola je kobne noći smrtonosne hice zadobio od napadače koji je na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak iz kola u pokretu.

Njegova tetka tada je rekla da ga je napadač sačekao ispred zgrade i ustrelio po povratku iz pekare.

- Samo je otišao da detetu kupi picu za večeru i kad se vraćao neko ga je sačekao. On je svoje odležao, a pretili su mu još pre deset godina da će kad tad da se osvete - rekla je ona u noći ubistva.

Zečević je bio u zatvoru zbog ranjavanja sina vlasnika menjačnice. To je učinio pre dvanaest godina. On je bio vlasnik Vile Jelena, apartmana za izdavanje, a živeo je u zgradi pored. Ubijeni Nikola Zečević je sin šefa policijkog Odseka oružja i municije u penziji.

Stefan M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu, prenosi ucentar.

BONUS VIDEO: