SIN ŽENE KOJA JE ISKASAPILA MUŽA TRAŽI 500 EVRA ZA GOSTOVANJE U EMISIJI: Totalno ludilo, krvavi pir iz Zrenjanina upravo je dobio NOVI ČIN!


IZVOR: Republika - 15.05.2022 | 08:13


Sin Tereze Perić (46), koja je brutalno iskasapila muža Srđana (42) tražio je 500 evra za gostovanje na TV Pink kod Jovane Jeremić.

Foto: ST/A: Nalbantjan
SIN ŽENE KOJA JE ISKASAPILA MUŽA TRAŽI 500 EVRA ZA GOSTOVANJE U EMISIJI: Totalno ludilo, krvavi pir iz Zrenjanina upravo je dobio NOVI ČIN!

Gledaoci televizije Pink i emisije Novo jutro koju vodi i uređuje Jovana Jeremić ostali su u šoku nakon frapantnih saznanja da je sin Tereze Perić tražio novac kako bi gostovao u emisiji.

Jedna od tema kojom se Jovana Jeremić bavila u novom jutru jesu i svirepa ubistva koja su se odigrala u Srbiji u nedelji za nama, a svakako najkrvoločnije je ubistvo iz Zrenjanina.

Kako je Republika već pisala, krvavi pir u porodičnoj kući odigrao se nakon što je Teraza muža uspavala tabletama a zatim ga izbola nožem dok je spavao.

Foto: Republika/Privatna arhiva

 

Da razmere zločina bude još veće, onda ga je potom isekla motornom testerom, a njegove genitalije skuvala u loncu, i to dok je njena maloletna ćerka bila u kući.

Priliku da o zločinu koji danima trese Srbiju govori i dobio je i njen sin, pošto je TV Pink pokušala da napravi intervju u kom bi bili poznati svi detalji ovog svirepog zločina.

Međutim, kako je otkrila Jovana, on je tražio 500 evra da gostuje u emisiji.

- Kod mene je sve otvoreno, javno ću da kažem, Terezin sin je tražio od mene 500 evra da gostuje u emisiji - rekla je Jovana ostavljajući gledaoce u neverici.

Podsetimo, Srđan Perić uz bolne jauke netešne majke Berte, sestre Jelene, rodbine, prijatelja i komšija, sahranjen je u petak.

BONUS VIDEO: