PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!


IZVOR: Republika - 12.05.2022 | 15:24


Oko 400 navijača ispratilo je danas Luku Perenčevića na večni počinak. Svi su na sebi imali crne majice na kojima je bilo Lukino lice i poruka ispisana bojama Rada - Večno u našim srcima.

Foto: printscreen/Novosti
PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!

Zvuke trubačkog orkestra nadjačavali su samo jauci neutešne majke Ivane i Lukine udovice Slavke, koja je ostala sama sa šestomesečnim sinom.

Tetka banjičkog narko-bosa jedina je smogla snage da održi govor.

- Bio si naše sunce, oličenje dobrote,  nisi pomagao samo nama u porodici već i svakom drugu, kojih je, evo i danas vidimo, na stotine. Za svakog od njih si bio spreman da pogineš. A sada si odabrao drugi put i slomio naša srca. Neko ti je nepravedno oduzeo život, ali mi ćemo se boriti za pravdu, kao što si i ti bio naš najveći borac - rekla je tetka, a onda briznula u plač.

Tada su se grobljem prolomili zvuci pesme Tiho noći moje zlato spava, a navijači su upalili na desetine baklji koje su nebo obojile u boje Rada.

Ispraćaj Perenčevića na večni počinak pomno su pratili inspektori UKP, ne bi li uočili sumnjiva lica koja bi im pomogla u rasvetljavanju zločina na Banjici i pronalasku maskiranog likvidatora, koji je u nedelju ušao u improvizovanu teretanu obučen u Glovo dostavljača i u Luku ispalio šest hitaca, a onda pobegao na skuteru.

BONUS VIDEO: