DRAMA NA SUĐENJU GORANU PAPIĆU: Sudija tražio svoje izuzeće


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 12.04.2022 | 07:47


Sudija Milan Grkinić prekinuo je suđenje Goranu Papiću usred svedočenja zamenika načelnika SBPOK Nevenka Marića.

Foto: youtube.com/printscreen
DRAMA NA SUĐENJU GORANU PAPIĆU: Sudija tražio svoje izuzeće

Suđenje je prekinuto jer se advokat Branislav Tapušković revoltiran dosadašnjim unošenjem u zapisnik zapitao zašto se suđenje ne snima tonski.

- Do sada sam imao razloga da trazim vaše izuzeće ali to nisam ucinio jer sam u karijeri to tražio samo jednom i pokajao se - rekao je Tapušković.

Sudija Grkinić je otišao kod predsednika suda i kada se vratio strankama je saopštio da je predao zahtev za svoje uzuzeće pošto je advokat izrazio sumnju u njehovu pristrasnost i da će sutra u 12h na novom ročištu obavestiti sve o odluci suda i da li ostaje predsednik veća.

Za danas je bilo predvidjeno da svedoče četiri policijska službenika, pa su oni pozvani i sutra da kažu svoja saznanja vezana za vraćanje blindiranog auta vodji klana Marku Miljkoviću.

Foto: Republika.rs

Goran Papić na suđenju

- Tražio sam samo ono što je po zakonu, da se tonski snima sudjenje - rekao je Tapušković za Republiku po izlasku iz sudnice. Goran Papić je kao i uvek vrlo smireno ušao u sudnicu, a tokom iznenadne pauze, odnosno prekida suđenja, telefonirao je nekome prepričavajući šta se desilo u sudnici.

BONUS VIDEO: