Pretukao majku pa je izbo nožem naočigled bolesnog oca: Izvor otkriva šta se dogodilo veče pre ubistva na Paliluli


IZVOR: Republika - 23.03.2022 | 17:59


Katarina insistirala od policije da zanemare njihovu svađu, odbila da podnese prijavu protiv sina.

Foto: unsplash.com
Pretukao majku pa je izbo nožem naočigled bolesnog oca: Izvor otkriva šta se dogodilo veče pre ubistva na Paliluli

Obdukcija Katarine P. (78) pokazala je da ju je sin Davor P. (55) nožem usmrtio, a pre toga tukao po glavi i telu juče u stanu u beogradskom naselju Palilula, saznaje "Telegrf.rs".

Saslušanje osumnjičenog za teško ubistvo predviđeno je sutra u Višem javnom tužilaštvu.

Prema našim informacijama, Davor je u ponedeljak ušao u stan svoje majke, a galamu su čule komšije koje su pozvale policiju.

- Katarina je insistirala od policije da zanemare njihovu svađu i tvrdila da ništa nije strašno i odbila da podnese prijavu protiv sina. Samo nekoliko sati kasnije on ju je nakon svađe i tuče usmrtio nožem. Sam se predao policiji. Žena je po telu imala ubode od noža, ali i povrede na glavi od tupog predmeta - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

U trenutku kada je Davor presudio majci Katarini u prostoriji je bio njegov otac koji je nepokretan, ali i teško bolestan. Nesrećni čovek zbog svoje nemoći ne seća se ubistva.

- Istraga u ovom slučaju je u toku. Motiv ubistva za sada nije poznat. Policija je pronašla nož kojim je zločin počinjen. Davor nije želeo da otkrije inspektorima šta ga je navelo na ovakav potez - kaže naš sagovornik.

Davor P. presudio je svojoj majci juče pre podne u stanu na Paliluli u Beogradu.

Ukoliko se dokaže njegova krivica pred sudom će odgovarati za teško ubistvo za koje je predviđena kazna zatvora do 40 godina.

Bonus video: