DIJANA SPREMNA DA PRODA VELJU NEVOLJU! Hrkalovićeva traži da se nagodi, HOĆE DA KAŽE SVE ŠTO ZNA!


IZVOR: Republika - 16.11.2021 | 09:55


Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović poručila je da je spremna za nagodbu sa tužilaštvom!

Foto: Tanjug/ MUP,Starsport
DIJANA SPREMNA DA PRODA VELJU NEVOLJU! Hrkalovićeva traži da se nagodi, HOĆE DA KAŽE SVE ŠTO ZNA!

Hrkalovićeva, koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i zbog lične umešanosti u više mafijaških likvidacija, poručila je da je spremna na nagodbu sa tužilaštvom.

Nekadašnja državna sekretarka u MUP, koja je prebačena u zatvorsku bolnicu pošto se zarazila koronavirusom, zatražila je sastanak sa tužiocem i poručila je da je spremna na saradnju, prenosi Informer!

Ovaj zahtev Hrkalovićeve je došao nepunih nedelju dana nakoj što je objavljeno da je mafijaški bos Darko Elez potpisao sporazum o priznanju krivice kojim je dobio 15 godina zatvora, a obavezao se na saradnju sa srpskim i bosanskim organima u rasvetljavanju najtežih krivičnih dela. 

Upućeni u istragu kažu da je ovo razlog zbog kojeg je Hrkalovićeva naglo postala "saradljiva", jer se, po svemu sudeći, plaši šta bi Elez sve mogao da ispriča nadležnim državnim organima.

- Kad je u pritvoru čula šta je Elez odlučio, dobila je pravi nervni slom! Ona se panično plaši Elezovog svedočenja i sada traži izlaz. Zahteva da se hitno vidi sa tužiocem i poručuje da nudi nagodbu - prenosi sagovornik Informera.