UBICA ĐOKIĆA PREVARIO POLIGRAF: Rođak se zbog JEDNE stvari PROVUKAO na ispitivanju!


IZVOR: Republika - 22.10.2021 | 08:18


Goran Džonić koji je osumnjičen da je oteo i ubio Gorana, Gordanu i Lidiju u jednom trenutku je prošao poligrafsko testiranje. Prema navodima medija, budući da je Džonić dijabetičar, on nije pogodna osoba za poligrafsko ispitivanje, te da je tako uspeo da "prevari poligraf".

Foto: facebook

Goran Džonić

Goran Đokić je bio je veoma nepoverljiv, a jedino je verovao svom rođaku, koji mu je navodno prao kola u kojima je držao pare. Prema nezvaničnim saznanjima, bili su veoma bliski i često se družili.

U prostorijama koje koristi Džonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je na osnovu toga i uhapšen. On je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo i izvršio monstruozan zločin.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, navodno nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

Ministar Aleksandar Vulin je naveo i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su koji su bili deo ovog zločina.

Prema rečima novinara Mladena Mijatovića sa TV "Pink" , Goran Džonić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u krivičnom delu teško ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u narednom periodu očekuje se hapšenje bar još jedne osobe za koju se sumnja da je učestvovala u trostrukom ubistvu, prenosi Mondo.