MISTERIJA NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ: Danas na njen rođendan tamo niko nije viđen, na groblju ostavljeno OVO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.08.2021 | 13:30


Danas na borčanskom groblju Zbeg nije viđen niko ko je obišao grob pevačice Jelene Marjanović koja bi danas napunila 38 godina.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Danas bi Jelena Marjanović napunila 38 godina

Pevačica Jelena Marjanović napunila bi danas 38 godina da 2. aprila 2016. godine nije brutalno, sa devet udaraca u glavu, ubijena u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka na nasipu.

Uprkos tome ono što je privuklo pažnju je jedan cvet na grobu pevačice.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Tuga na groblju

Prethodne godine kada je drugog aprila obeležen pomen Jelene Marjanović mnogi koji su prošli pored groba pevačice, videli su i poruku njene ćerkice, male Jane, koja joj je u čestitki za 8. mart napisala:

Draga mama, volim te najviše na svetu i želim ti srećan 8. mart!

Jelenino ubistvo optužen je njen suprug Zoran Marjanović. Suđenje mu je u toku pred Višim sudom u Beogradu, a on se brani sa slobode, prenosi Pink.

 

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Hronologija događaja

2. april 2016. - prijavljen nestanak pevačice

3. april 2016. - Jelenino telo pronađeno u kanalu

16. septembar 2017. - Zoran Marjanović uhapšen

12. jul 2018. - Zoran pušten iz pritvora

5. novembar 2019. - Pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje Marjanoviću

Dosad je saslušano desetine svedoka, rađena su brojna veštačenja i analize, a optuženi Zoran sve vreme tvrdi da nije ubio Jelenu i da nije kriv za njenu smrt.

Podsetimo, Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, svojevremeno je za Srpski telegraf rekao da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obeležava bez nje.

- Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voleti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesrećnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i verovatno bi ovaj njen rođendan dočekali sa još jednim detetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno - kaže Marjanović.