OVO JE BELIVUKOV VOJNIK NIKOLA SPASOJEVIĆ SPALE: Bitan je šraf kriminalnog ganga, POVERENI SU MU NAJVAŽNIJI ZADACI!


IZVOR: Republika - 13.08.2021 | 06:50


Nikola Spasojević zvani Spale, koji je uhapšen kao član kriminalnom klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja imao je značajnu ulogu u ovom kriminalnom gangu.

Foto: Tanjug/ST/printscreen

Veljko Belivuk i Nikola Spasojević sa devojkom

Spasojević je, prema najnovijim saznanjima iz istrage, radio u jednoj poznatoj firmi za transport novca i, kako istražitelji sumnjaju, vozila koristio za rasturanje droge!

Uz to, kako ističe izvor upućen u istragu, Spasojeviću je bilo povereno i vođenje Instagram profila "Principi BG", što je dodatni dokaz da je u mafijaškom klanu imao jako bitnu ulogu.

Ovaj Belivukov vojnik, kako saznajemo, bio je zadužen i za vođenje Instragram naloga "Iz principa Bg"!

- Društevim mrežama, pre svega Instagramu, sudeći bar prema prikupljenim dokazima, pripadnici klana su shvatili veoma ozbiljno i pridavali im veliki značaj. Pre svega, preko njih su pretili, zastrašivali i pokušavali da disciplinuju i privuku nove mlade navijače. Sve su to radili sa više naloga, a neki od njih su i dalje aktivni, jer ih vode ljudi koji nisu iza rešetaka - objašnjava sagovornik i podseća da je su sa ovih naloga svojveremeno upućene pretnje Tamari Đurić i Jeleni Krunić.

Foto: TV Pink/printscreen

Mesar i Nevolja

Prema njegovim rečima, Spasojević je na saslušanju je izjavio da nije kriv, ali da će se braniti ćutanjem.

- Iako se sumnjiči samo za pripadnost kriminalnoj grupi, još uvek se proverava da li je za klan prao novac. Naime, istražiteljima je skrenulo pažnju to što je izjavio da radi u firmi za transport novca i kao obezbeđenje je u jednom mesecu zaradio 58.000 dinara, a da sa druge strane postoje ozbiljni operativni podaci da se bavio i gradnjom - navodi izvor.