MISICA SE OGLASILA NA GODIŠNJICU MIŠINOG UBISTVA: Monstrumi su mi UZELI ljubav mog života!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 28.07.2021 | 06:47


Na treću godišnjicu smrti beogradskog advokata Miše Ognjanovića kojeg je prema svim indicijama likvidirao kavački klan jer je zastupao mafijaškog bosa Luku Bojovića i još nekolicnu škaljaraca, oglasila se bivša misica Sanja Papić, poslednja i velika Mišina ljubav.

Foto: instagram.com/misssanjapapic

Sanja Papić i Miša Ognjanović

- I dalje sam nema. Neizlečuvo je Mišino odsustvo iz našeg života. I dalje ne mogu i nikada sigurno neću ni moći da shvatim bahatii i  monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 27.7. 2018. na našem kućnom pragu - napisala je Sanja na Instagramu gde je i konstatovala da istraga stoji pune tri godine, ali da se i dalje nada da će ubice biti kažnjene.

Foto: instagram.com/misssanjapapic

- Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha. Mišu na žalost apsolutno ništa ne može da vrati - piše Sanja. 

Na istoj društvenoj mreži novosadska lepotica je podelila pesmu Lane Del Rej posvećenu njenom ubijenom partneru , kao i fotografije njihove ćerkice Lare u trenucima najveće sreće. Devojčica kojoj je otac naprasno oduzet bila je vesela u tatinom naručju što pokazuju njihove zajedničke fotografije, a ostala je bez njega sa samo devet meseci i to je Papićevoj najžalije. 

Foto: instagram.com/misssanjapapic

Najdirljiviji deo objave posvećen Ognjanoviću je prikazan kroz video na kojem  mala Lara na okeanu gleda ka nebeskim visinama u galebove koji slobodne lete raširenih krila. 

Oni koji Sanju znaju kažu da je to poruka da će učiniti sve da njena i Mišina jedinica zauvek pamti oca kao posebnog čoveka koji je ludo voleo nju i njenu mamu i bio njihova snaga.