VOJNIK VELJE NEVOLJE SVE TAJNE KLANA ODAVAO DEVOJCI! Marko Andrić toliko je vezan za svoju lepšu polovinu da i u zatvoru kuka za njom!


IZVOR: Republika - 11.07.2021 | 21:13


Nišlija Marko Andrić, zvani Kuzman, koji je uhapšen kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka, raskrinkao je brojne poslove tog klana, kao i njihovu vezu sa nestankom "pink pantera" Milana Ljepoje, pošto je sve tajne odavao svojoj devojci!

Foto: ST/N. PANČIĆ/Printscreen

Snimci razgovora na kojima se čuje kako govori o Ljepojinom nestanku, kao i Veljku Belivuku, već su se čuli u javnosti.

Izvor Kurira otkriva da postoje i brojni drugi snimljeni razgovori ovog Nišlije, koji potvrđuju da je grupa trgovala drogom i organizovala huligane koji su se na utakmicama pojavljivali pod plaštom navijačke grupe Principi.

- Tokom operativne obrade i prikupljanja dokaza protiv zloglasne kriminalne grupe otkriveno je da se Andrić o poznanstvu s Belivukom, kontaktima, kao i poslovima hvalio devojci sa kojom je živeo. Navodno, prepričavao joj je s kim se sastaje, kao i detaljne sadržaje razgovora sa tih sastanaka. Takođe, govorio joj je i kome prodaje drogu - otkriva izvor Kurira.

Kuzman je, navodno, devojci otkrio čak i da je kontakt u Beogradu, koji je veza za drogu, a sa kojim se sastajao, pripadnik grupe čiji je nadimak Deda.

Izvor Kurira tvrdi da Kuzman nije imao nikakvih tajni pred svojom devojkom i da je za nju toliko vezan da je prilikom saslušanja tražio samo da je vidi, jer kako je rekao, bez nje ne može da živi.