(FOTO/VIDEO) ŠTA IMA U GLAVI MONSTRUM KOJI OVAKO MUČI PSE: Došli smo u posed uznemirujućih fotografija azila u Kragujevcu, OVO JE ZA DEBELU ROBIJU!


IZVOR: Republika - 18.06.2021 | 10:58


D.G (39) iz Kragujevca brutalno je mučio i ubijao pse u u azilu za obuku pasa "Vučjak Shelter" iz mesta Čumić u okolini Kragujevca, a Republika je došla u posed uznemirujućih video snimaka i fotografija unakaženih životinja.

Foto: Republika

Psi u azilu u Kragujevcu

Kao što se može videti na snimcima i fotografijama koje objavljujemo, stepen torture pasa je gotovo za nevericu, pa se postavlja i pitanje kakvog je zapravo mentalnog sklopa osoba koja je ovako zlostavljane životinje.

Podsetimo, Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da u Srbiji nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno.

- Ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik biće kažnjen i sklonjen sa naših ulica. Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici MUP uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - naglasio je Vulin.

Vulin je zamolio građane da, kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i „bore se za lajkove“, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - dodao je Vulin.

Osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužilaštvu. POGLEDAJ GALERIJU