ONA JE OPTUŽENA DA JE SPREMALA LIKVIDACIJU MUŽA! Jelena se oglasila na nacionalnoj televiziji: ŠOKIRANI SMO!


IZVOR: Republika - 16.06.2021 | 09:40


Jelena Sokić, osumnjičena od strane ukrajinskih organa da je sa rođenim bratom naručila ubistvo supruga Milovana Roganovića, kaže da je šokirana tvrdnjama ukrajinske policije.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Sokić

Potpuno smo iznenađeni i šokirani, nalazimo u brakorazvodnoj parnici već dve godine. S njim ne živim godinu dana, trenutno je pod merama zbog nasilja u porodici i treba da viđa maloletno dete u kontrolisanim uslovima. Poslednji put je došao sa velikim brojem obezbeđenja da vidi dete u Inđiji, bilo je iznenađujuće - priča Jelena.

Ona ističe da se krivična prijava protiv njega za nasilje u porodici nalazi u Trećem osnovnom tužilaštvu.

- Bio je nasilan prema maloletnom detetom prošle godine na leto dok smo bili na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, ja sam to prijavila. On je brzo napustio godišnji odmor i dao mi saglasnost da idem sa detetom na odmoru u CG, a potom podneo lažnu prijavu da je dete oteto - ispričala je Jelena u jutarnjem programu.

- Želim samo da se razvedem, ne želim ništa drugo - rekla je Jelena, dodavši da 27. juna treba da se pojavi u Kijevu da da izjavu o poslovima svog još zakonitog supruga, koji se tereti za pranje novca.