(FOTO) UBIJENI MARKUŠ DRUŽIO SE SA PEKOVIĆEM I DARKOM LAZIĆEM!


IZVOR: Republika - 25.11.2017 | 17:30


Marko Markuš (29), koji je u petak uveče oko 21.30 časova ubijen u klasičnoj saćekuši u Novom Sadu, vodio je lud noćni život.

Foto: facebook.com/Marko Markus

Marko Markuš

Na brojnim fotografijama na njegovom Fejsbuku, on je go do pojasa i uživa u kafanskoj muzici. Takođe, vozio je i brojne luksuzne automobile.

Tako je na jednom od videa snimljen kako se veseli dok mu peva folk pevač Radiša Trajković Đani.

 

 

Prošle godine u martu, fotografisao se na privatnoj rođendanskoj zabavi sa pevačem Darkom Lazićem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem, koji je juče uhapšen zbog droge i oružja.

- Bio si drugar, prijatelj, brat, a najviše čovek. Srce si imao kao lav, nisi voleo nepravdu. Neka ti je laka crna zemlja, brate. Neka te anđeli čuvaju. Počivaj u miru - napisala je na Fejsbuku jedna Markova prijateljica.

Podsetimo, Markuš, sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u pucnjavi kod hotela "Sajam", a iako je hitno prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, podlegao je povredama. POGLEDAJ GALERIJU

Markuš je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, ali je pravosnažno oslobođen za to delo početkom ove godine.