(VIDEO) OSUĐEN BRANKO VIDAKOVIĆ: Poznati glumac kažnjen zbog neovlašćenog držanja droge


IZVOR: Republika - 16.04.2021 | 09:19


Glumac Branko Vidaković koji je prošle godine uhapšen na Vračaru zbog posedovanja više od 30 grama heroine danas je došao u Palatu pravde na suđenje u pratnji svog advokata.

Foto: Republika

Vidaković stiže u Palatu pravde

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu.

On je danas u Palatu pravde stigao u pratnji svog advokata gde je došao na suđenje nakon kog je kažnjen sa novčanom kaznom od 100.000 dinara koju ima pravo da plati u roku od godinu dana, a Ilija Marković koji je zajedno uhapšen sa Vidakovićem dobio je godinu ipo dana kazne zatvora, ali u to ulaze i svi dani koje je proveo u pritvoru.

Podsetimo da je po prijavi policija zatekla Markovića kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. On je, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ušao u automobil marke "Ford".

 

 
$bp("Brid_18565314", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"757545"});

 

U trenutku kada je naišla policija Marković je krenuo u rikverc i tom prilikom udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio.

Kod Markovića se u hirurškoj masci koju je nosio pronađena tri paketića sa po 10 grama heroina, a nakon toga, policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina. 

 
$bp("Brid_18563839", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"757533"});

On se na kraju suđenja kratko obratio novinarima gde je samo prokomentarisao da se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.