DA LI ĆE KALINIĆ DOBITI DESET MESECI ZATVORA?! Završava se suđenje popularnom voditelju, PRESUDA 6. APRILA


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 30.03.2021 | 10:34


Saslušanjem svedoka Juga Radivojevića i Živorada Anđelkovića danas je nastavljenjo suđenje glumcu i voditelju Milanu Kaliniću u Višem sudu u Beogradu za nasilnicko ponasanje u hali " Aleksandar Nikolić" pred početak kosarkaskog derbija u aprilu 2019. godine.

Foto: Starsport

Milan Kalinić

Budući da je odbrana optuženog odustala od saslušanja svedoka Dragana Šutanovca, sudija je zvanično okončao dokazni postupak i na istom pretresu su iznesene i završne reči. 

Objava presude zakazana je za 6. april, kada će tacno biti dve godine od nemilog događaja zbog kog se sudi Kaliniću.

Dok je tužilac ostao pri svemu i zatražio uslovnu kaznu od deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara uz jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Kalinićev branilac je zatražio oslobađajuću presudu.

Foto: Starsport

Na strani odbrane su oba svedoka, kao i policajci i sami akteri slučaja, jer niko od njih se nije izjavio da je video da je Milan Kalinić udario Dalibora Krkovića , što mu se optužnicom stavlja na teret. 

Podsetimo, glumac Milan Kalinić se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

Pred početak derbija između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Kalinić je tom prilikom pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.