(VIDEO) OTAC NAJAVLJIVAO DA ĆE DANAS UBITI SINA, PA ONDA I SEBE! Detalji krvave porodične tragedije u Barajevu!


IZVOR: S. STEPANOVIĆ - A.GRUJIĆ - 22.03.2021 | 10:18


Vladan Đurđević (61) pucao je jutros oko 6 sati iz puške, za koju nema dozvolu, u svog sina Dragana (24), a zatim ispalio sebi hitac u glavu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Kako nam je ispričao Dragoljub, otac ubice, njegov sin je već najavljivao da će ubiti i sina i sebe i to baš na današnji dan, jer više nije mogao da izdrži bol i muku.

 

 
$bp("Brid_16409094", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"744508"});

 

 
$bp("Brid_16408337", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"744501"});

- Moj unuk je bio bolestan. Osim psihičke bolesti, imao je i teško oboljenje creva, koje se javlja kod jedne na milion osoba. Njegova žena, a majka moga unuka, napustila ih je pre skoro pet godina godina i nikad nije dolazila, niti pitala za sina. Brinuo je o sinu, nije mogao da radi, živeli su od socijalne pomoći, stalno je govorio da ne može više i da mora nekako da prekrati muke i sebi i sinu - rekao je deda ubijenog mladića za Republiku i dodao da je njegov sin pokušavao da smesti unuka u neku socijalnu ustanovu, ali da nijedna nije htela da ga primi zbog težine bolesti.

Neutešni starac ne može da preboli što nije uspeo da spreči tragediju.

- Čuo sam ih jutros u 6 sati kad su ustali. Normalnim tonom su nešto pričali, bez svađe. Shvatio sam odmah da će Vladan da ispuni svoj plan i krenuo da ga molim kroz vrata da to ne radi jer ih je zaključao, ali me nije slušao. Čuo sam dva pucnja i bilo je kasno za sve - ispričao nam je Dragoljub Đurđević.

Nesrećni Dragan se jedva kretao i donekle komunicirao, a deda kaže da ga je samo otac razumeo i da zbog bolesti nije mogao normalno da obavlja fiziološke potrebe. Vladanova bivša supruga je, takođe, bila psihički bolesnik.

Inače, krvavi porodični zločin dogodio se na spratu porodične kuće u Barajevu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

I otac i sin bili su mrtvi kada su Hitna pomoć i policija došli na lice mesta.

Nije bilo prijava bilo kakvog nasilja iz ove porodice.