DETALJI HORORA KOD SVRLJIGA: Mislilo se da je sebi prerezao vrat, a onda su novi tragovi napravili OBRT!


IZVOR: blic.rs, Republika - 25.12.2020 | 11:25


Meštanin Lalinca kod Svrljiga B. K. (75) godina koji je pronađen 22. decembra mrtav u svojoj kući u ovom selu kod Svrljiga sa prerezanim vratom, po svemu sudeći ipak je ubijen.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Foto: Ilustracija

Iako su prvi nalazi sa lica mesta ukazivali na samobistvo, budući da je nesrećni čovek nađen u zaključanoj sobi svoje kuće sa ranom na vratu i nožem pored ruke, obdukcija je otkrila dodatne povrede zbog kojih se sumnja na uvistvo.

- Otkrivene su povrede na rukama, koje pokazuju da se preminuli čovek neposredno pre smrti pokušavao da odbrani od nekoga ko ga je napadao. To ukazuje na sumnju da se radi o ubistvu pa je nastavljena potraga za novim dokazima - kaže naš izvor.

Policija je sinoć nastavila uviđaj u kući ubijenog, tražili lampama sa ultravioletnom svetlošću mrlje od krvi kako bi sastavili mozaik ubistva.

 

 
$bp("Brid_08895458", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

 

Telo B. K. otkriveno je nakon što se policija obratila žena, prijateljica B. K., koja je prijavila da ne može da stupi u kontakt sa njim već neko vreme zbog čega se zabrinula jer je čovek živeo sam. Policija je otišla i na licu mesta zatekla jeziv prizor – čoveka u krvi sa posekotinom na vratu kao i nož kraj njegove ruke.