Ako se OVO NE PRONAĐE, Zoran Marjanović je SLOBODAN ČOVEK!


IZVOR: Republika - 10.11.2017 | 08:32


Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zoran Marjanović

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

- Onaj ko je izvršio ubistvo morao je na sebi da ima krv a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu po ubici je prskala i krv, a ne samo blato. U slučaju Marjanović radi se o čisto emotivnom ubistvu, a emocije mogu biti i ljubav i mržnja - dodaje Fila.

Fila smatra da Zoran Marjanović ima dva iskusna advokata Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

- Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja to predložio dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno - rekao je Toma Fila, a preneo Informer.rs.

Ubijena dan ranije?

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao.

- To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ne vredi ništa, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem.

Poznati advokat je i ranije tvrdio da je policija zabrljala na uviđaju i ne zna se gde je pevačica ubijena.

- Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi - kazao je Fila.