Prevara kakva nije zabeležena: Napunila usne u salonu, pa zbrisala puna hijalurona


IZVOR: Republika - 26.11.2020 | 12:56


U jednom salonu lepote u Beogradu dogodila se neobična prevara kada je jedna korisnica usluga, nakon tretmana hijaluronom, skupog kozmetičkog sredstva koje se koristi za uvećanje usana i podmlađivanje, napustila objekat ne plativši pozamašan račun.

Foto: printscreen

Bez blama odšetala posle tretmana

Dotična dama je ušla u salon, naručila tretman, i nakon odrađenog posla radnici rekla da će za 5 minuta doneti novac. Kao garanciju da neće pobeći od plaćanja, u salonu je ostavila svoju torbicu i jaknu.

Vreme je prolazilo a mušterija se nije vratila sa novcem. Nakon dugog čekanja, radnica u salonu je odlučila da otvori torbicu i tada joj je bilo jasno da se radi o prevari. U torbici je bila prazna bočica dezodoransa, prazna kutija cigareta, upaljač, a u džepovima jakne ničega nije bilo.

POGLEDAJ GALERIJU

S obzirom na to da se radi o skupom tretmanu, radnica se oglasila i putem društvenih mreža kako bi saznala o kojoj se osobi radi. Kako navodi, javio joj se veliki broj ljudi koji joj je ponudio pomoć, a najavljuje i prijavu policiji zbog prevare.

 

 

 
$bp("Brid_06395072", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

 

U međuvremenu na društvenim mrežama se pojavila vest da je uz pomoć advokata iz Podgorice otkriven profil ženske osobe koja nije platila 1.200 evra, koliko iznosi račun za korekciju usana.