(FOTO) EKSKLUZIVNO! Šokantan obrt: BOJLER NIJE EKSPLODIRAO!


IZVOR: S. STEPANOVIĆ - 01.10.2020 | 12:43


Vlasnik stana na Čukarici Mališa Pavlović u kojem je prema pisanju medija jutros eksplodirao bojler i napravio veliku materijalnu štetu, uz to povredivši nekoliko osoba, tvrdi da je uzrok svega nešto drugo.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojler ostao čitav

Vlasnik stana je tokom razgovora jedva govorio od šoka i uglavnom gledao u pod.

- Nemam osiguranje, ostao sam bez svega - rekao je Mališa za Republiku.

Mališa živi u Ljigu sa porodicom, a stan u Beogradu već 8 godina iznajmljuje dvema podstanarkama za koje ima samo reči hvale, i naglašava da sa njima nikad nije imao problema i da su imali krajnje korektan odnos. 

Foto: ST/ D. KADIĆ

Mališa Pavlović

- Nemam predstavu šta se desilo - jedva je izgovorio vlasnik stana. POGLEDAJ GALERIJU

Prema ekskluzivnim fotografijama koje možete videti, nije jasno šta se zaista desilo i šta bi mogao da bude uzrok eksplozije. Bojler sigurno nije, jer je jedino ovaj aparat ostao "čitav".

Podsetimo, osam osoba je prevezeno u Vojno medicinsku akademiju i troje dece na Institut za majku i dete. Oni imaju poteškoće sa disanjem jer su bili izloženi dimu. Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, svi povređeni su duže vreme bili izloženi gustom dimu i pored opekotina imaju i poteškoće sa disanjem. Požar je ugašen i lokalizovan i u toku je dogašavanje. Na teren je izašlo 19 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila.

 

 
$bp("Brid_01556346", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"650780"});