"Pošalji mi video da se vidi kako je trljaš i kako d*kaš": Lažni policajac pedofil napada devojčice na društvenim mrežama


IZVOR: Informer, Republika - 21.09.2020 | 06:36


N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke maloletnoj 13-godišnjoj diverziji iza koje stoje lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“. Ovaj sredovečni muškarac tražio je od maloletnice njene gole fotografije i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju

Foto: facebook.com/Stop-pedofiliji

N.S. se predstavio lažno kao policajac

Od uobičajenog upoznavanja predatora i maloletnice i razmenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe delovao je naizgled bezazleno.

- Koliko imaš godina? - upitao je maloletnicu -13 i po - odgovorila je ona. -Voliš mlađe curice? - upitala je devojčica policajca predatora, na šta je on odgovorio -Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim. - Od koliko godina mlade? Mlađe od mene? - insistirala je devojčica. - Ne - rekao je ovaj predator.

 
$bp("Brid_00670007", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Nakon pitanja maloletne diverzije devojčice, policajac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da se skine gola, nakon čega je usledila prepiska u kojoj predator pokazuje svoje pravo lice.

- Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku - tražio je predator. - Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika? - pitala je devojčica. - Golu za moje oči, pa ću i ja tebi - rekao je  ovaj lažni policajac.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, devojčica ga je upitala - Ti si policajac? - Pa šta - odgovorio je on - Pošalji mi pi*kicu, ali lepo da se vidi i s*se sa facom cele slike. Je l’ može snimak? - upitao je. -Koliko da traje i šta da se vidi? - upitala je diverzija devojčice. - Kako trljaš, kako dr*aš, neka traje malo duže, oko 5 minuta - zahtevao je predator.

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija devojčice zatražila je od policajca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije "Stoppedofiliji SP".

 
$bp("Brid_00670021", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

Na Fesjbuk profilu policajca tzv. kosovske policije N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom, hvaleći se širem auditorijumu poslom koji obavlja.

- Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, proverom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svetu - rekli su iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima. POGLEDAJ GALERIJU