DRAGIŠA VIŠE NEĆE DA ĆUTI O MONSTRUMU: Jelena je Miloševe batine trpela 20 godina, najviše ju je tukao dok je bila trudna


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 04.09.2020 | 04:20


Jelena je Miloševe batine trpela 20 godina. Najviše ju je tukao dok je bila trudna jer je čuo da neće roditi sina.

Foto: facebook.com

Jelena i Miloš dok su bli u braku

Ovako za Srpski telegraf priča Dragiša Radomirović (48), kojeg je u utorak uveče u Bečnju sa suprugom Jelenom (35) pokušao da ubije njen bivši muž Miloš J. (47). On je na njih naleteo kombijem dok su šetali ulicom, a Jelena je prošla sa teškim prelomom butne kosti, dok je Radiši nagnječeno stopalo.

Nesrećna žena nalazi se u Opštoj bolnici Čačak, gde čeka prebacivanje u novosadsku bolnicu na operaciju, a njen bivši suprug nalazi se u pritvoru.

- Mi smo se uzeli 9. avgusta i ona već neko vreme živi sa mnom. Tek nedavno sam saznao od majke, kojoj je Jelena ispričala, kakav je pakao prošla sa Milošem. I kada je došla kod mene, rekla mi je da se plaši da će je ubiti, dok su njihove tri ćerke ostale da žive sa njim - priča Dragiša Radomirović za naš list i dodaje i da je njegov sin posebno zavoleo maćehu iako je u januaru ostao bez majke, koja je izgubila bitku sa kancerom, ali je svog supruga zamolila da se opet oženi.

Foto: facebook.com

Dragiša Radomirović

On kaže da je Jelena, nakon kobne večeri u kojoj je Miloš pokušao da ih ubije kombijem, prvi put ispričala policiji kakvo je sve zlostavljanje trpela dve decenije, kao i da joj je bilo najteže dok je bila trudna.

- Kada je drugi put zatrudnela i Miloš je čuo da opet nosi ćerku, krvnički ju je udarao po stomaku, a to je uradio i kada je treći put bila u drugom stanju sa ženskim detetom. Nije smela pre da ga prijavi jer se bojala da će je ubiti, a u januaru ju je izbacio iz auta ispred policijske stanice u Mrčajevcima, pa mu se ona ipak vratila. Nedavno me je poslušala i dala otkaz u prodavnici, kako ne bi nikada mogao da je prati dok ide na posao. Govorila mi je i da ja ne idem sam ulicom. On nije čovek, već monstrum koji ne sme da ima decu, već da ga zatvore i nikada ne puste - ističe utučeni Radomirović.

Šipkom me napao pred svojim ćerkama

Dragiša nam je ispričao da ga je Miloš pre desetak dana napao šipkom u Mrčajevcima i da ga je tada prvi put prijavio policiji za pokušaj ubistva.

- Seo sam u kola nakon kupovine, a onda se pojavio on i zamahnuo šipkom preko otvorenog prozora ka meni. Zatim mi je blokirao vrata da ne bih izašao, a kada sam uspeo, hteo sam pošteno da se potučem sa njim. Međutim, našla se tu moja prijateljica koja mi je skrenula pažnju da su tu njegove ćerke i da ne radim to pred njima, pa sam je poslušao. Poveo je decu da gledaju kako pokušava da ubije čoveka. Čuo sam i da su mu nedavno zaplenili neko oružje - naglasio je Jelenin suprug.

Kada su pre nekog vremena odnosi između Miloša i Jelene došli do neizdržive tačke, on je njoj rekao da ima pet dana da napusti kuću, a najstarija ćerka ju je zamolila da kada krene pobegne preko dana kako bi bila bezbednija.