UHAPŠEN MANIJAK IZ NIŠA: Zavlačio ženama telefon ispod suknje, žrtve tek kada su videle svoje slike u stanici saznale šta je radio!


IZVOR: telegraf.rs, Republika - 05.08.2020 | 12:28


Niška policija uhapsila je M.M. (43) iz ovog grada zbog polnog uznemiravanja jer je tokom jula meseca fotografisao žene tako što bi im podmetnuo telefon ispod suknji i haljina.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Kako saznaje Telegraf, on se kretao po tržnim centrima i parfimerijama znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju, neprimereno ih slikao.

- Birao je devojke i žene u kraćim suknjama i haljinama, čekao da se okrenu, a zatim bi im zavukao telefon ispod odeće. Nijedna od njih nije ga primetila, a otkriven je zahvaljujući radnici jedne parfimerije koja ga je uočila i pozvala policiju. Prodavačica ga je dobro opisala, pa je pregledom kamera video nadzora prepoznat među kupcima, a zahvaljujući intenzivnom operativnom radu policije, i identifikovan – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

 
$bp("Brid_96630116", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Kako se saznaje, žrtve manijaka saznale su da su slikane tek kada su došle u policiju.

- Žene su bile šokirane, nisu imale pojma da su bile meta manijaka. Za sada nije utvrđeno da je on te fotografije dalje distribuirao, pa je delo okarakterisano kao polno uznemiravanje. U njegovom telefonu su pronađene četiri fotografije ali se ne isključuje da je slikan i veći broj žena što će biti utvrđeno veštačenjem uređaja – objašnjavaju sagovornici.