Srpska madam iz Budve nije samo podvodila: Umešana je u skandal koji je potresao zdravstvo u Crnoj Gori


IZVOR: Blic, Republika - 01.08.2020 | 18:52


Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je u Crnoj Gori zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije, nakon što je u Kolašinu privedena Milica S. kojoj je Božićeva ugovarala pružanje usluga. Ispostavilo se da su njih dve glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Jasna Božić je uhapšena nakon što je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Nakon hapšenja Srpkinja, Vijesti su objavile da su njih dve glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika.

 
$bp("Brid_96307859", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.