Zoran u panici zbog Janine vaspitačice!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 10.10.2017 | 05:33


Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), strahuje od saslušanja svedoka koji će 16. oktobra dati iskaze u Višem tužilaštvu u Beogradu. Kako Srpski telegraf saznaje, među prvima će biti saslušana vaspitačica male Jane Lenka Đ., koja je poslednja, ne računajući članove porodice Marjanović, pevačicu "Granda" videla živu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči

OČI U OČI

- Jelena je dan pre zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku Janu u vrtić i tad se videla s vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslednja videla. Zoran je u panici zbog svedočenja vaspitačice jer bi ona, kako se sumnja, mnogo toga mogla da otkrije o odnosu između supružnika - priča naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči.

Zoran Marjanović insistirao da prisustvuje saslušanjima svedoka

- Zoran insistira na tome da prisustvuje saslušanjima, na šta svakako ima pravo. On veruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide i da ga neće pokopati iskazima - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Osim Lenke Đ., sledećeg ponedeljka biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović. Sve što znaju o bračnom paru i smrti pevačice "Granda" otkriće i devojka Jeleninog devera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J.

SPISAK

- Posle svedoka tužilaštva, svedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović. Ono što Zorana intrigira jeste to što ne zna ko će se sve naći na tom spisku, šta oni mogu da otkriju i obore mu odbranu - dodaje naš izvor.

Ubica se javio na Jecin telefon?

U odbrani Zorana Marjanovića utvrđeno je mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je i vreme Jeleninog nestanka. Zoran je izjavio da je Jeca otišla na trčanje u 15.30, a da je oko 16.10 počeo da je traži. Obdukcijom je utvrđeno da je pevačica ubijena između 16.47 i 17.20, pa se postavlja pitanje kako Zoran nije ništa ni video ni čuo kad je u to vreme, prema njegovim tvrdnjama, uveliko tražio Jelenu po nasipu. Jecina majka ponovo je u 16.50 pozvala ćerku, ali joj je poziv odbijen. Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi, kao i to što Marjanović nije čuo zvono na pevačicinom telefonu iako je prolazio tim putem i navodno je pozivao.