(FOTO) "Kako je lepo kada ulazi..." - bolesna prepiska pedofila sa devojčicom od 12 godina


IZVOR: Pink, Republika - 07.03.2020 | 10:00


Predator Zoran Đ. otkriven je pri radu organizacije "Stoppedofiliji SP" kada je maloletnoj diverziji devojčice od 12 godina nudio da se sastanu i imaju seksualni odnos.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

Zoran Đ. je slao lascivne poruke devojčici od 12 godina

U prepisci koja je trajala mesecima, ovaj internet predator, osim što je pokazao svoj lik na kameri, ostavio je i broj mobilnog telefona.

Najpre je rekao da je iz Požarevca, a potom da ima 45, da bi posle napisao kako je star 32 godine. Predator koji je očigledno prešao srednje godine, činio je sve da bi 12-godišnja devojčica pristala da se skine gola i pošalje mu fotografiju.

Diverzija devojčice mu je nekoliko puta naglasila da ima 12 godina, ali to predatora nije sprečilo da insistira na njihovom viđanju i slanju svojih eksplicitnih fotografija i vulgarnih poruka.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

 - Ali ja imam samo 12 godina. Nikada to nisam radila. Zašto mi tražite sliku? - upitala je devojčica.

– Tako mi došlo. Da te vidim - napisao je Zoran Đ.

- Da li to radite i sa drugim devojkama i one sa vama? - glasilo je pitanje diverzije.

- Da, sama se nudila, da nauči da se ljubi, posle se skinula gola. Isto godište kao ti. Prvo ljubljenje, a posle je sama pristala - odgovorio je predator i nastavio da insistira na viđanju i golim fotografijama devojčice koja je uporno pisala da se plaši i da nikada nije videla golog muškarca.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

Diverzija devojčice je potom zatražila od predatora da ga vidi putem video poziva kako bi iz organizacije "Stoppedofiliji SP" bili sigurno da je u pitanju ista osoba sa kojom se dopisuju.

Predator je prikazao sebe u video pozivu i odmah stavio prst na bradu. To je bio dovoljan dokaz da se iza profila Zorana Đ. krije osoba sa kojom je komunicirano.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

Nadležni organi biće obavešteni o ovom slučaju i biće im predata prepiska sa predatorom Zoranom Đ. - rekli su za medije iz organizacije "Stop Pedofiliji SP".