Branko priznao da je ubio bivšu ženu: Ovo je jezivi iskaz ubice iz Odžaka


IZVOR: Kurir, Republika - 14.01.2020 | 21:00


Branko Manić (50) iz Karavukova kod Odžaka, koji je prekjuče sa sedam hitaca izrešetao bivšu ženu Violetu Mladenović (51), priznao je zločin u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, Manić je na saslušanju kod tužioca ispričao zbog čega je ubio Violetu, sa kojom se sudski razveo pre šest meseci, nakon 27 godina braka.

- Priznajem da sam ubio Violetu i ne kajem se. Pre neki dan smo imali ročište oko podele zajedničke imovine, tačnije kuće, koju smo zajedno sagradili i u njoj podigli dvoje dece. Posle ročišta sam joj rekao da odustane od polovine kuće, jer nisam hteo nikome da dajem svoj dom, hteo sam sam da uživam u njemu. Tada mi je rekla da neće odustati zbog dece, a ja sam joj tada rekao da ću je ubiti - rekao je juče Manić pred tužiocem.

Podsetimo, Manić je u ponedeljak rano ujutru naoružan pištoljem došao do kuće u Karavukovu, u kojoj je Violeta živela sa svojom majkom posle razvoda od Manića. Sačekao je da nesrećna žena izađe iz kuće po drva, i čim ju je ugledao na pragu, počeo je da puca.

- Ispalio je ukupno sedam metaka. Kada je žena pala, prišao joj je i iz blizine ispalio još po jedan metak u glavu, srce i stomak. Uverivši se da je mrtva, otišao je sa mesta zločina, pozvao policiju i rekao im da dođu po njega - kaže izvor i dodaje da je mrtvu Violetu zatekao sin kada je došao sa posla da je obiđe.