Zorici Marjanović pozlilo zbog anonimnog pisma: Upitno je njeno dalje svedočenje jer je pod ogromnim stresom


IZVOR: Informer, Republika - 07.11.2019 | 16:57


Zoranova majka Zorica Marjanović doživela je veliki stres i šok juče kad je saznala da ju je autor anonimnog pisma, koje je poslato u Viši sud u Beogradu, označio kao nalogodavca Jeleninog ubistva.

Foto: Zorana Jevtić/Adria media

Zorica Marjanović

Njen sin Zoran je rekao da mu je muka od ove bolesne škrabotine koja je pristigla u sud i da sve što se dešava u vezi njegove porodice predstavlja "crvenu zonu".

- Pozlilo joj je posle poslednjih izmišljotina i kleveta, planiramo da je odvedemo na lekarski pregled. Ovo sve je već "crvena zona"! U toj bolesnoj škrabotini od pisma iznete su teške optužbe protiv moje majke, zbog čega joj je ozbiljno narušeno zdravlje i sad se dovodi u pitanje da li će biti sposobna da svedoči u nastavku suđenja. Prvi put u životu sam čuo za ime tog Dragoja Milinkovića koji se pominje u pismu kao ubica. Takođe, i moja majka - rezignirano tvrdi Marjanović i pita se:

- Može li neko da mi odgovori da li će od sada svako moći da dostavlja sudu nepotpisano pismo i preko naše grbače se razračunava sa nekim ili da se sveti, a da se tome pridaje legitimitet? Da li to znači da u narednom periodu možemo da očekujemo na stotine anonimnih pisama, sa raznim teorijama zavere i novim lažima, koja će biti razmatrana? Pa na šta smo to spali?

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Marjanović

Posle poslednjih optužbi na račun njegove porodice, Marjanović je najavio da će preko svojih advokata podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog pošiljaoca pisma zbog klevete.