Sjenička policija uhapsila perverznjaka: Taksista pipkao Portugalke u automobilu!


IZVOR: Republika - 27.10.2019 | 08:51


Sjenička policija uhapsila je B. M. (62), taksistu iz te varoši na Pešterskoj visoravni, zbog sumnje da je seksualno napastvovao dve turistkinje, sestre iz Portugala.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, sestre E. S. V. (35) i DŽ. S. V. (22) prijavile su policiji da ih je taksista tokom vožnje dodirivao po intimnim delovima i neprikladno se ponašao.

Sestre su nedavno doputovale u Srbiju, sa ciljem da obiđu što više gradova i posete turističke atrakcije naše zemlje, među kojima su bili i Uvac i Peštersko polje.

 - Na autobuskoj stanici u Sjenici pozvale su taksi kako bi ih prevezao do hotela u kojem su rezervisale prenoćište. Tokom vožnje, taksista je, prema navodima sestara, počeo neprikladno da se ponaša i da dodiruje jednu od njih po intimnim delovima tela, dok je ona pokušavala da se odbrani – navodi naš izvor u policiji.

 U jednom trenutku, taksista je zaustavio vozilo što su turistkinje iskoristile da zgrabe svoje rančeve i pobegnu.

 - Nakon izjave u policiji, uspeli smo da identifikujemo o kojem taksisti se radi i on je priveden. Saslušan je zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena polna radnja i po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati – dodaje naš izvor.

 Sestre su nakon davanja izjave nadležnim organima nastavile svoj obilazak ovog dela Srbije, a uhapšeni taksista uskoro će se naći pred tužiocem, posle čega će biti poznato da li će biti otvorena istraga o ovom slučaju i da li će mu biti određen pritvor do 30 dana.