Pijan obio policijsku stanicu: Nogom razvalio vrata, pa ukrao lisice!


IZVOR: E. S. T. - 23.10.2019 | 05:49


M. S. (30) iz Trnave osuđen je na kaznu od 120.000 dinara pošto je pijan odvalio vrata na policijskoj stanici u Slatini i ukrao policijske lisice vredne 1.552 dinara.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Kako je utvrđeno, on je 3. decembra prošle godine oko 3.30 sleteo autom s puta i udario u stub i kontejner. Potom je došao do stanice i nogom razvalio vrata. Unutra je ušao bez namere da nešto ukrade, ali je usput u džep stavio lisice.

- U kafani sam popio četiri manja bokalčića rakije i četiri mala piva, pa se nakon toga slupao i ležao u kolima dva sata bez svesti i oblivljen krvlju. Kad sam došao sebi, počeo sam da dozivam pomoć, ali dva auta nisu htela da mi stanu. Podigao sam pogled i video da u stanici gori svetlo. Jedva sam se uspeo uz stepenice, ali nije bilo nikoga da mi otvori, pa sam nogom udario u drvena vrata, koja su se odmah otvorila - branio se okrivljeni.

Foto: pixabay.com

Pozvao Hitnu pomoć i policiju...

Tu je spazio telefon i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju u Čačku, ali mu dežurni policajac nije verovao, pa je prekinuo vezu i pozvao stanicu u Slatini kako bi se uverio da M. S. zove iz nje.

M. S., međutim, nije mogao da objasni zbog čega su kod njega pronađeni nož i lisice dok su mu u bolnici u Čačku ukazivali pomoć.