Glumica Ivana Panzalović o ranjavanju: Opraštam mu što mi je pucao u glavu!


IZVOR: Tanja MILOVANOVIĆ - 08.09.2017 | 19:04


"Najbitnije je da sam živa, ne mogu da verujem šta sam preživela! Nisam mogla ni da naslutim da će pucati, sve se dogodilo u nekoliko sekundi. On je mrtav i žao mi je, oprostila sam mu", kaže glumica Ivana Panzalović (30), koju je u četvrtak u stanu na Dedinju ranio verenik Srđan Cvetanović (59), inače istaknuti hirurg na Vojno-medicinskoj akademiji. Cvetanović je potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu.

Foto: facebook.com/Ivana Panzalovic

Ivana Panzalović: Sve mu opraštam

Oporavlja se

Panzalovićeva je u četvrtak operisana i trenutno se uspešno oporavlja u bolnici.

- Dobro sam. Na intenzivnoj sam nezi i ostaću u bolnici nekih nedelju dana. Treba da pričam sa psiholozima i psihijatrima. Najbitnije je da sam preživela - rekla je glumica.

Kako je navela, cela tragedija odvila se u tri sekunde.

- Sve se brzo desilo! Posvađali smo se i on je u jednom trenutku uzeo nož i počeo da me juri! Ja sam odmah pozvala policiju, a onda je on uzeo pištolj i pucao u mene, pa u sebe - potreseno je ispričala Panzalovićeva.

Kako je navela, znala je da Cvetanović u stanu drži pištolj, ali nije slutila da će ikada da ga upotrebi.

- Znala sam da ima pištolj, ali nisam se bojala jer ranije nije bilo problema. Nije bio nasilan, inače ne bih bila s njim. Ovo je strašna tragedija, znači mi podrška koja dolazi sa svih strana, najviše od porodice - dodala je glumica.

Svađa zbog poruka?

Komšije u Ulici Koste Racina su još u šoku, ali kažu da ovo nije prvi put da se iz Cvetanovićevog stana čuju svađe i lom.

- Često se iz njihovog stana čuje buka i neko razbijanje. Nekoliko puta smo viđali ispred zgrade polomljene čaše i pepeljare, ali ovako nešto je strašno! Srđan se tu doselio pre tri godine, nakon očeve smrti. Uvek je bio fin, rezervisan prema svima, ali se lepo javi - kaže komšinica.

I kobne noći su se Cvetanović i Panzalovićka posvađali na krv i nož.

- Te večeri su se posvađali zbog nekih poruka. Kako smo čuli sa terase, ona je vikala na njega: "Ko ti je ovo, odakle ti u telefonu?" On se pravdao, da bi joj na kraju rekao: "Mnogo si agresivna, ali te i takvu volim" - kaže komšinica i dodaje da ne zna šta se potom dešavalo u stanu.