Prijatelji ubijenog žandarma spremaju osvetu sinu generala


IZVOR: Žarko MILIĆ - 25.08.2017 | 20:30


Prijatelji ubijenog Saše Mihajlovića (36) pripremaju osvetu sinu brigadnog generala Vojske Srbije Predragu Todorovu (27), koji se tereti da je ispred kafića u centru Niša hicima iz pištolja usmrtio bivšeg žandarma.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Ubici Predragu Todorovu spremaju osvetu

Dvojica muškaraca, kako saznajemo, odranije su bila u sukobu jer je Todorov ošamario Mihajlovićevu devojku, a pretpostavlja se da se napadač krije u Beogradu.

Otišao kod oca

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, pripadnici niškog podzemlja su odmah posle likvidacije Mihajlovića krenuli u potragu za napadačem.

- Todorov je navodno i pobegao jer se plaši osvete. On dobro zna s kim se Mihajlović družio i šta može da mu se desi. Prijatelji i saradnici ubijenog su tražili Todorova kod zajedničkih prijatelja, a potegli su i veze u inostranstvu jer sumnjaju da je zbrisao preko granice, gde u pojedinim evropskim zemljama ima drugove. Rade po principu oko za oko i neće se zaustaviti dok ne pronađu ubicu, a onda će oni da mu sude - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Todorovu bi bolje bilo da se preda i sačuva živu glavu.

- Prema nekim informacijama, sumnja se da je napadač otišao kod oca koji živi u Beogradu. O tome je obaveštena i beogradska policija. Spekuliše se da se Todorov sklonio na sigurno dok ne angažuje advokata, nakon čega će se predati - dodaje izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Nisu se podnosili

Podsetimo, obračun se dogodio u noći između srede i četvrtka oko 4.15 dok su Todorov i Mihajlović zajedno sedeli u kafiću, pa se posvađali. Njih dvojica se inače nisu podnosila i svađala su se kad god bi se srela, a sve to zbog devojke koju je Todorov udario.

- Izašli su ispred lokala, a Todorov je izvadio pištolj i pucao u vazduh. Mihajlović mu je rekao: "Pucaj, ne plašim te se." Napadač je tad uperio oružje u bivšeg žandarma i izrešetao ga s pet metaka. Teško ranjeni Mihajlović je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, a podlegao je povredama ubrzo po prijemu. Napadač je pobegao s lica mesta i za njim se traga - priča naš sagovornik.