Nema snage, ne pratim istragu: Monstrum sa Zvezdare mu je ubio sina, a ovo su reči neutešnog oca


IZVOR: blic.rs, Republika - 02.02.2019 | 21:02


Šest dana nakon brutalnog ubistva studenta Miloša Mileusnića (25), na beogradskoj Zvezdari, kog je nožem nasmrt izbo Požarevljanin Neđeljko Đurović (28), Milošev otac Goran i dalje je u šoku: ne čita novine, nema snage da priča, ne prati istragu.

Foto: facebook.com/printscreen

Ubijeni Miloš i Neđeljko

Tako je rekao juče u kratkom razgovoru za "Blic".

- Zaista me ne zanima istraga. Meni sina ništa ne može da vrati. Nemam snage da pričam. A novine ne čitam niti ih pratim da bih znao šta se dešava - rekao je Milošev otac, i dodao da "više ne može da priča".

Goran je, kako je ranije "Blicu" ispričala njegova majka Sofija, u četvrtak trebalo da sačeka sina, studenta menadžmenta iz Beograda, i planirali su da krenu na zimovanje u Francusku.

SMIRIO SE U PRITVORU

Osumnjičenog Neđeljko Đurovića u sredu, kada su se u Čačku roditelji Violeta i Goran, sestra Aleksandra, ali i brojni prijatelji opraštali od njegove žrtve Miloša Mileusnića, posetio je otac Bojica.

Prema saznanjima "Blica", Neđeljko u pritvoru ne pravi nikakve probleme i poštuje pravila. Prilikom hapšenja se, inače, ponašao čudno - bio je nasmejan i opušten kao da nije upravo počinio stravičan zločin.

Njihove planove, međutim, bez ikakvog razloga prekinuo je Neđeljko Đurović, koji je, kako se veruje, nožem izbo Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, u kojoj je mladi Čačanin živeo sa cimerom.