Voleo je život i imao velike planove, a monstrum ga ubi iz hira: Potresna ispovest prijatelja likvidiranog Miloša Mileusnića


IZVOR: blic.rs, Republika - 28.01.2019 | 17:51


Ne mogu da vam opišem koliko je Miloš voleo život. Kovao je velike planove za budućnost, trebalo je da počne da stažira... A ubio ga je neki monstrum, i to iz hira! Ovako je danas kroz suze rekao jedan od prijatelja ubijenog Miloša Mileusnića, Čačanina kog je pomahnitali napadač presreo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, gde je živeo tokom studija.

Foto: facebook.com/printscreen

Žrtva i dželat: Miloš Mileusnić i Nedeljko Đurović

Na samom ulazu u zgradu, u kojoj je Mileusnić živeo sa cimerom, a ispred koje ga je napadač usmrtio, prijatelji i poznanici su ostavljali cveće i palili sveće za "brata".

Veliki planovi

Jedan od njegovih drugara ispričao je da se tog jutra čuo sa devojkom preko "Fejstajma" i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu koji se nalazi u blizni.

- Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku. Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost. Krenuo je ka devojci, nije bio ni u kakvom sukobu ili svađi, nije bio taj tip čoveka - kroz plač nam priča mladić.

 

Međutim, ispred ulaza u zgradu, kaže, sačekao ga je pomahnitali bolesnik sa nožem u ruci, spreman da nekom presudi.

Iz čestite porodice

- Dolazi iz čestite i poštene porodice, roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu. On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakav navijač. Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo - kaže i dalje šokirani prijatelj

Podsećanja radi, policija je u Beogradu uhapsila Neđeljka Đurovića (28) zbog sumnje da je zadao smrtonosne ubode Milošu Mileusniću juče ujutru. Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvojica se nisu ranije poznavali, te nisu bili ni u kakvom sukobu. Mileusnić je bio njegova slučajna žrtva.