Evo šta je prethodilo brutalnom ubistvu u Požarevcu, kada je Tarzan poznaniku smrskao glavu


IZVOR: E. S. T. - 25.01.2019 | 21:26


Tarzan L. (51) uhapšen je zbog sumnje da je šipkom nasmrt pretukao Živoslava Živojinovića (60). Motiv brutalnog zločina zasad nije utvrđen, a pretpostavlja se da je napadu prethodila svađa.

Foto: www.ebranicevo.com

Mesto zločina

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Živojinović i Tarzan L. su se odranije poznavali, a kobnog dana navodno su sedeli zajedno i pili ispred jedne prodavnice, da bi potom otišli do barake u kojoj je živeo nastradali.

- Oni su se, kako se sumnja, raspravljali, pa potukli da bi Tarzan L. u jednom trenutku zgrabio metalnu šipku i brutalno pretukao Živojinovića. Nesrećni čovek je pao i ubrzo preminuo, a njegovo telo u lokvi krvi pronađeno je u baraci u blizini Stare ciglane - priča naš sagovornik.

Foto: www.ebranicevo.com

Kako dodaje, obdukcijom je utvrđeno da je Živojinović ubijen, a policija je odmah krenula u potragu za napadačem.

- Tarzan L. je ubrzo identifikovan i priveden. On je navodno na saslušanju negirao krivicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: www.ebranicevo.com

Ubijeni Živojinović živeo je sam u baraci, a komšije kažu da je bio miran i povučen.

- U šoku sam! Ne mogu da verujem da je Živoslav mrtav. Često sam ga viđala, nikad se nikom nije zamerio, nikog nije dirao... Velika tragedija - priča komšija.

Foto: www.ebranicevo.com

Tarzan L. će nakon policijskog zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u tužilaštvu.

Živeo sam, sin mu umro

Komšije kažu da je Živojinović živeo u teškim uslovima i da je bio penzioner.

- Voleo je da popije, ali nije bio agresivan. Čuo sam da ima suprugu i sina, s kojima nije živeo. Priča se da mu je drugi sin preminuo - priča komšija ubijenog.