(FOTO) Teški šokovi! Totalni obrt u slučaju Marjanović: Ovaj muškarac je imao aferu s Jelenom, pa platio da je ubiju!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 15.12.2018 | 04:25


Hapšenje Dejana Jovića, beogradskog inspektora za krvne i seksualne delikte za kojeg se sumnja da je ometao istrage, otvorilo je Pandorinu kutiju i u slučaju ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović. Da je u Jeleninu smrt umešan političar koga su štitili ljudi u policiji, ukazivali su mnogi. Nova saznanja ukazuju na to da je on unajmio ubicu da likvidira pevačicu!

Foto: youtube.com/RIJALITI KANAL

Jelena Marjanović

Unajmio plaćenika

- Jelena je htela da ostavi Zorana. To su potvrdili mnogi svedoci koji su saslušani u tužilaštvu. Međutim, to se nije svidelo političaru koji je bio u vezi s njom.

Iako je ona navaljivala, on nije želeo da ima ozbiljnu vezu s njom i rešio je da je ukloni kako mu ne bi upropastila porodicu i karijeru. Sigurno nije očekivao da će ubistvo jedne pevačice iz Borče izazvati ovoliki odjek. Tada je krenuo da uklanja dokaze - kaže dobro obavešten sagovornik našeg lista.

Nicović: Kada je ugrozila svog sponzora, on je rešio da je kazni

Jelenu su sa izvesnim političarem u vezu dovodili mnogi. Voditelj Milomir Marić više puta je govorio o tome, a u svojoj emisiji pričao je i o fotografiji na kojoj ubijena pevačica sedi u krilu izvesnom funkcioneru, koja je netragom nestala sa društvenih mreža. POGLEDAJ GALERIJU

Da je neko moćan unajmio plaćenika da se reši pevačice, smatra i Marko Nicović, bivši šef policije, koji je godinama radio u odeljenju za ubistva i istraživao slične slučajeve.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir: Jelena nije bila zlato

Zoranov otac Vladimir Marjanović više puta je ukazivao na to da iza Jeleninog ubistva stoji neko moćan. Javno je to rekao novinarima ne ulazeći u detaljnije objašnjenje iz straha ili nekog drugog razloga. U jednoj žučnoj raspravi sa rodbinom pokojne Jelene on im je odbrusio: "Nije ni vaša Jelena bila zlato", ali se i tada suzdržao od daljih komentara.

- Jelena je bila devojka iz predgrađa koja je rešila da uspe na estradi, a to je skupa stvar. Zbog toga joj je trebao sponzor, neko ko će finansirati frizera, manikira, pedikira, garderobu... Sve to košta, a to je plaćao taj sponzor. Kada ga je ugrozila, rešio je da je kazni - kaže za Srpski telegraf bivši načelnik beogradske policije i advokat Marko Nicović.

Uticali na tok istrage

Prema njegovim rečima, ljubavnik je unajmio napadača koji je iskoristio priliku i napao Jelenu Marjanović na nasipu dok je trčala. Nicović smatra i da bi trebalo proveriti i ulogu privedenog zamenika načelnika odeljenja za krvne i seksualne delikte Dragana Jovića, koji je mogao da utiče na tok istrage.

Milomir Marić: Fotografija na kojoj Jelena sedi u krilu političara uklonjena s društvenih mreža

- Treba proveriti da li je i ko potegao veze u policiji i tužilaštvu da istraga bude usmerena na pogrešan trag, na muža - navodi Nicović i objašnjava zašto ne veruje da je Zoran ubica.

Ubica profesionalac

Napadač na Jelenu Marjanović je ostavio vrlo malo tragova, što upućuje da je u pitanju profesionalac. To objašnjava i kako je mogao da priđe Jeleni, koja nije očekivala napad. Iako u dobroj kondiciji, iako se borila za život, Jelena nije uspela da se odbrani i umakne.

- Ja lično ne verujem da bi on ubio "zlatnu koku", koja mu je donosila novac u kuću. Ona je tu najviše zarađivala, a on je verovatno znao za njenu avanturu i tolerisao to zbog novca - kaže Nicović.