STANISLAV NAPAO MIONU, TOTALNO JE UNIŠTIO: Matirao je jednim potezom - OVO je SUROVA ISTINA o njihovom odnosu!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak rešio Mionu Jovanović!

STANISLAV NAPAO MIONU, TOTALNO JE UNIŠTIO: Matirao je jednim potezom - OVO je SUROVA ISTINA o njihovom odnosu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje debate na temu da li treba u partnerskim odnosima treba pristajati na utešnu nagradu, Miona Jovanović i Stanislav Krofak ušli su u raspravu zbog njihovog pređašnjeg odnosa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Razgovor ili nerazgvor, apsolutno, nakon svega, niti imam grižu savesti, neću ni pričati sa njim, jer se tako ophodi prema meni... Sad, u ovom momentu sam promenila mišljenje. Pošto si takav, odjednom me je sve prestalo - rekla je Miona, što je šokiralo sve takmičare. 

- Ja više o vašem odnosu ne pričam, reč, doživotno - dobacio je Ša. 

- Njoj je trebalo šest meseci da uđe ovde da shvati da mi ne bi prešla preko nekih stvari - odbrusio je Stanislav. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Da, on je radio sedam meseci kao ništa nije radio - pravdala se Miona. 

- Koga briga? Koga briga za te stvari! Rekla si i za Novu godinu kad si bila u vezi, da si razmišljala - dobacio je Đedović. 

- Nenad je  prva osoba koja mi je rekla da ne ćutim, da kažem šta imam. Kažem, meni je bilo bitno da kažem šta i kako. Ja sam nekim osobama ovde, dok nisam ušla u vezu sa Nenadom, da su me neke stvari mučile, u krevetu, u šetnji, na zidiću... Takva je situacija bila, da su me neke stvari mučile. Od sad, evo, ne zanima me. Nema poente dokazivati! Ja sam imala tu potrebu da ispričam, dovoljno je, završeno je! Da mi je bilo dobro, ne bih uradila šta sam uradila. Za Novu godinu, kada sam vagala, kada su moji došli, meni se svideo Nenad, ja sam mislila da sam se istripovala, ja sam u tom nekom periodu ušli u vezu. Došli su moji sa informacijom da to nije tako, da je Stanislav tu, da se povučem iz odnosa, da izađem iz kreveta, sram me bilo, on je zauzet... Rekli su me da me Stanislav čeka, da mi je Ša vređao porodicu... Ja sam Stanislava volela i nije mi bilo svejedno kada su mi moji to rekli, pitala sam se da li sam luda, pa sam gledala realnost, ali me onda povuče šta se dešava napolju, ja sam Nenada zamolila da me ostavi na par dana, da razmislim šta i kako - pravdala se Miona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading