OVDE ŽIVI MIONA JOVANOVIĆ: Iz porodične kuće pobegla u Panterin LUKSUZ, a onda ga JAVNO PRODALA!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog Pantere napustila porodičnu kuću!

OVDE ŽIVI MIONA JOVANOVIĆ: Iz porodične kuće pobegla u Panterin LUKSUZ, a onda ga JAVNO PRODALA!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, mlada pevačica koja je postala poznata javnosti kroz učešće u rijalitiju "Zadruga", nije mogla da izbegne medijsku pažnju zbog svoje turbulentne emotivne veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Ova ljubavna priča je postala još zanimljivija pošto je Ša bio oženjen, a ona imala dečka kom je obećala da će mu ostati verna do kraja rijalitija, ali se to nije desilo. 

Televizija Pink posetila je Kragujevac, Mionino rodno mesto, gde je usnimljena kuća njenih roditelja, u kojoj je živela pre nego što se preselila u Zagreb kod Stanislava Krofka sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Otkako je Stanislav postao deo "Elite" otkriveno je da  je Miona sa njim živela u luksuzu, da joj je obezbedio sve o čemu je maštala, ali to očigledno nije bilo dovoljno kako bi mu ona ostala verna. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kuća Mione Jovanović

Inače, i Mionine komšije su komentarisale njeno ponašanje u "Eliti", a mnogi smatraju da je ona uništila sebe vezom sa Ša i da joj on nije trebao. 

- Srećem, viđam ih, njen otac je bio sa mnom u školi. Komentari... Ona je smirena, tera svoje, ima svoj program. Staložena, mirna, a sad, što je lepa, pa svi pate za njom, to je druga stvar - rekao je jedan komšija u emisiji "Premijera Vikend specijal", dok je drugi negodovao zbog njene veze sa Ša:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

Jedan Kragujevčanin bio je posebno ostrašćen kada je Nenad u pitanju.

- Ša je jedan običan beogradski mangup koji je feminiziran, za mene. Ja sam Kragujevčanin, tu sam rođen. Ne znam šta je tražila sa njim. Šta je taj Ša, ko je on?! Šta, Ša?! Mangup beogradski?! Pa i mi smo beogradski mangupi, a živimo ovde, u Kragujevcu, ovde smo poreklom. Ona je devojka na mestu, samo je njena greška što je uopšte sa njim bila. On je više puta tamo učestvovao, on je neki Ša, reper, šta je?!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading