TRUDNA ALEKS RASKRINKALA FILIPA CARA: Pukla ISTINA pred porođaj, ovo je dugo KRILA od javnosti (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Aleksandra Nikolić, direktno se obratila Filipu Caru!

TRUDNA ALEKS RASKRINKALA FILIPA CARA: Pukla ISTINA pred porođaj, ovo je dugo KRILA od javnosti (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Aleksandra Nikolić, koja se nalazi nekoliko dana pred porođaj, podelila je na svom Instagram profilu svoje emotivno stanje i objasnila kako stvari stoje između nje i oca deteta, Filipa Cara. Njihov odnos je prošao kroz turbulentne faze, uključujući veridbu u rijalitiju, raskid, pomirenje, i zajednički život koji se neslavno završio. Međutim, uprkos svim izazovima, Aleksandra je nedavno otkrila da su u odličnim odnosima zbog devojčice koju čekaju, a sada je jednom objavom potvrdila i ljubav prema Filipu.

Naime, pesma koju je podelila sa stihovima pesme "Moj si, nek si najgori" koju izvodi Aleksandra Mladenović, a oni glase: "Volim te baš takvog kakav jesi", što je odmah izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić i Filip Car se pomirili?

Podsećanja radi, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

- Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je bivši zadrugar nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Bujanovac

24.03.2024 13:12

Iz Aleksandre nikako da izađe Bujanovac. Ona se i dalje ponaša u gardu "osvajanja" zarad koristi i zarade bilo čega ( objava trbuha i ultrazvuka, sobe za bebu i odeće, tekstova pesama.,), kako bi ostala u žiži i napisalo se par rečenica na 2-3 portala koja se bave Elitom i kako bi fanovi i dalje slali poklone i novac.. Filip i Aleksandra su dva potpuno različita sveta, potiču iz dve totalno različite porodice i okruženja, zanimaju ih različite stvari, on inteligentan ona dosta plitka, njihov zajednički život bi bio katastrofa već nakon mesec dana. Ljubavi tu nikad nije ni bilo, strast je prošla izlaskom iz Zadruge. Desilonim se dete i ono će ih uvek vezivati na neki način ali nakon porođaja i euforije koja prati taj lepi događaj njih dvoje će se sve više udaljavati kao ljubavni partneri i krenuti će svako svojim putem.

Odgovori 13 8
Bebiron

24.03.2024 14:22

Možete samo da im zavidite.Filip voli Aleksandru,kao i ona njega. To što ponekad "ratuju" to je normalna situacija, borba mš[ljenja postoji kod svih. Beba je temelj jednog zdravog života. Imaće o kome da brinu. Zajednički će podzyati bebče i bć'eć'ni....Vaši verni fanovi...

Odgovori 2 12
Bujanovac

24.03.2024 14:54

@Bebiron - Daj bože da se ostvare prognoze ovog simpazitera, fana,..Ali, ja poznajem Filipa i njegov život pre i posle Zadruga, iz njegovih "dubinskih monologa" se može mnogo toga naslutiti i shvatiti kakav on život želi i kakvu devojku bi voleo imati uz sebe. Aleksandra nije taj profil devojke.

Odgovori 14 1