SKANDALOZNI DETALJI O BEBICI: Marija Kulić iznela ISTINU o njegovoj porodici, PRLJAV VEŠ Macanovića isplivali na videlo - MAJKA GA SE ODREKLA!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić iznela prljav veš o porodici Nenada Macanovića Bebice.

SKANDALOZNI DETALJI O BEBICI: Marija Kulić iznela ISTINU o njegovoj porodici, PRLJAV VEŠ Macanovića isplivali na videlo - MAJKA GA SE ODREKLA!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Marija Kulić na Instagram profilu nedavno je imala potrebu da napiše sve detalje o životu Nenada Macanovića Bebice, a tom prilikom je istakla i iznela tvrdnje da je on već dve i po godine navodno odjavljen sa porodične adrese, te da je to uradila njegova rođena majka. 

Marija je istakla i da Bebica nema ličnu kartu, a da se vrlo otvoreno šeta nekažnjeno ulicom, ne računajući da postoji mogućnost da ima pasoš. 

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija Kulić i Miljana Kulić

 

- Majka da odjavila sa adrese još pre dve i po godine, nema prijavljenu adresu i ne može izvaditi ličnu kartu. Kakvi su to prevaranti! Kome je dužan, šta radi i kako može šetati bez lične karte nekažnjeno? - napisala je Marija Kulić o Nenadu Macanoviću Bebici, pa nastavila:

- Zašto skraćeni(Bebica) već dve godine nema ličnu kartu?

Komentari su se usijali na društvenim mrežama zbog ove informacije. Marija je pričala i ovako za medije o Bebici:

Nenad je bio kod nas godinu i osam meseci, bio je u vezi sa Miljanom, bio je i kod nas kod kuće. Kada sam ja ostajala u rijalitiju, on je dolazio kod Siniše (njenog supruga). Za to vreme njemu su stizale tužbe, često je odlazio u Beograd na suđenja, nije hteo da priča o tome. Ja sam ga pitala o čemu se radi i zbog čega mu stalno stižu tužbe, želela sam da znam sa kim živimo. On je pričao da ga Mirela, bivša žena, tuži za alimentaciju koju nije plaćao. Ja sam njemu rekla da je to logično, da je u obavezi i da mora da plaća alimentaciju. On tada nije radio ništa, nije imao stalan posao. On vuče dugovanja od ranije i od pre rijalitija. Govorila sam mu da će otići u zatvor zbog toga. Ja sam mu govorila da mora da radi i da zaradi kako bi otplatio dugovanje. Nikada nismo mogli da ga ubedimo da ode da vidi decu. To je bilo samo jednom pred ulazak u rijaliti i to je sve. Posle toga nikada nije otišao da ih vidi. On je stalno pričao da mu žena ne dozvoljava, uvek je našao neki razlog na koji se vadio zbog čega ne može da vidi decu - objašnjavala je, a onda nastavila o poslu koji je započeo s njihovim parama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading