SAOPŠTENA HITNA ODLUKA PRODUKCIJE: Nenad Macanović Bebica brutalno kažnjen, momentalno izleteo iz Bele kuće!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je bio žestoko kažnjen zbog okršaja sa Darijanom.

SAOPŠTENA HITNA ODLUKA PRODUKCIJE: Nenad Macanović Bebica brutalno kažnjen, momentalno izleteo iz Bele kuće!

Foto: TV Pink, Shutterstock

Učesnicima "Elite" jasno su predočena pravila ponašanja, tačnije života na velelepnom imanju u Šimanovcima, a ukoliko ih nisu razumeli tada, jasno su istaknuta na više mesta na imanju.

Neki od od učesnika se oglušavaju o jasno predočena pravila, zbog čega snose posledice, što se desilo i tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". 

Veliki šef doneo je hitnu odluku da kazni Nenada Macanovića Bebicu tromesečnim honorarom, zbog nedoličnog ponašanja.

Naime, Bebica je sinoć fizički nasrnuo na Darijana Radomirovića, inače novog dečka Miljane Kulić, zbog čega je momentalno kažnjen, a ovo je podsetnik svima da Veliki šef ne toleriše nikakvu vrstu nasilja. 

 

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i sprečilo ozbiljniji okršaj, koji se nastavio i van Bele kuće, ali kako bilo kakvo nasrtanje nije dozvoljeno, Macanović je istog trenutka bio sankcionisan.

Podsećamo, pravila Bele kuće su precizno definisana, a svako nepoštovanje istih neretko biva sankcionisano u skladu sa ozbiljnošću prekršaja. Ova pravila su postavljena kao osnovne smernice za pravilno ponašanje i poštovanje pravila takmičenja. Ignorisanje pravila može imati ozbiljne konsekvence po takmičare.

Kazne za kršenje pravila u rijalitiju "Elita" su ozbiljne i imaju za cilj da takmičare podsete na važnost poštovanja pravila. Novčane kazne su uvedene kao način disciplinovanja takmičara koji nisu uspeli da se pridržavaju osnovnih pravila ponašanja u rijalitiju.

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading