JANJUŠ PRENEO ANELI PORUKU OD KRUNE! Skamenila se od šoka, nije ni sanjala da će njegova ćerka videti ove scene!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je Aneli Ahmić preneo Krunin komentar.

JANJUŠ PRENEO ANELI PORUKU OD KRUNE! Skamenila se od šoka, nije ni sanjala da će njegova ćerka videti ove scene!

Foto: TV Pink

Uroš Stanić je sinoć odlučio da spusti loptu, pa priđe nekadašnjim rijaliti roditeljima, Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi izgladio odnose sa njima i stavio sve karte na sto, a Janjuš je priznao Aneli da njegova ćerka Kruna obožava Stanića i da mu je poručila da ga puno pozdravi, što je Ahmićevu veoma iznenadilo.

Aneli i Janjuš su dogovorili za danas razgovor sa Urošem, a ostaje nam da vidimo da li će doći do pomirenja, s obzirom da su pale teške reči, preko kojih se ne može da tako lako preći:

- Reci mi kako se osećaš kada se vratiš u ovu sobu ovde, da li ti lepo bude? - pitao je Janjuš Stanića.

 

- Pa ne znam čudno mi je, vraćaju mi se neke emocije, mnogo mi je drago da sam opet ovde. Vraćaju mi se neka sećanja kako smo se družili -rekao je Uroš.

- Šta ti najviše nedostaje? -pitao je Janjuš.

- Kad smo pogađali gradove, kad smo te masirali Aneli i ja, kad je bila mađarska nedelja, sve su mi to neke lepe uspomene -rekao je Uroš.

- Porazmisli malo o svojim postupcima, pa se onda vrati sutra, biće nam lepše da sutra popričamo -rekao je Janjuš

- Vidimo se, Janjuše i Aneli - rekao je Uroš.

- Je l' znaš ti da je moja Kruna rekla da pozdravim Uroša, kaže da joj je bilo zanimljivo kad smo se zezali, gledala je sve klipove - rekao je Janjuš Aneli.

Podsetimo, Janjuš je bio veoma blizak sa Urošem Stanićem, a Kruna obožava da ih vidi zajedno. Međutim, Janjušević ga je odbacio zbog Aneli i njihove svađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.02.2024 12:48

Neka Analko najzad prizna da je poražen od Aneli i da nikakvog seksa neće biti između njega i Janjuša i da mu Aneli nije podruga već Janjuševa izabranica. P. S. Zafalio Janjušu neko ko će da mu šeta kuče pa ko veli....