RAZUZDANA MIONA KRENULA NA ŠA: Nahvatala ga sa cimerkama na delu, pa napravila LOM, imanjem odzvanjali njeni urlici!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona je napravila Nenadu neviđenu dramu zbog komunikacije sa cimerkama.

RAZUZDANA MIONA KRENULA NA ŠA: Nahvatala ga sa cimerkama na delu, pa napravila LOM, imanjem odzvanjali njeni urlici!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su ukućani uživali u slobodnoj večeri, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali novu dramu. Naime, Miona je zamerila reperu što želi da frizira cimere, pa mu je zabranila bilo kakav kontakt sa ženama u kući, a on se momentalno ogradio.

Iako je Ša taj koji uglavnom ljubomoriše zbog ovakvih stvari, čini se da i Mioni smeta bilo kakva komunikacija sa ženama, pa mu je stavila do znanja da neće dozvoliti da ga vidi u društvu učesnica Elite. 

Ša joj je pravdao, a potom shvatio da Jovanovićeva namerno iznuđuje raspravu i da samo želi svađu, kako bi "prekinula" monotoniju:

 

- Koje žene ja šišam, Bojanu i Matoru, muške firzure - rekao je Ša.

- Ti si rekao da ćeš biti frizer - rekla je Miona.

- Pa muški, ja nemam pojma o ženskim kosama - rekao je Ša.

- Otišla sam, hladno mi je - odbrusila je Miona.

- Nemoj više da me hvataš na te fore, da li si čula?! - nastavljao je Aleksić.

Veza Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović jako je tubulenta i skoro svakog dana imaju brutalne svađe koje odzvanjaju imanjem, a ostaje da vidimo da li će njihov odnos opstati i nakon završetka rijalitija, do čega nije ostalo malo vremena, te su na velikom testu.

Inače, bivša takmičarka "Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

Ona je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, a potom je priznala da bi volela da se vrati u Elitu, jer ima plan da zavede zauzetog Nenada Aleksića Ša, koji joj se svideo:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli. Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading