KRUNA MU OVU SCENU NIKADA NEĆE OPROSTITI! Janjuš izblamirao maloletnu ćerku za sva vremena, Ena više ne može da je zaštiti!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je potpuno zaboravio na maloletnu ćerku, pa joj priredio novu bruku.

KRUNA MU OVU SCENU NIKADA NEĆE OPROSTITI! Janjuš izblamirao maloletnu ćerku za sva vremena, Ena više ne može da je zaštiti!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su tokom noći za nama imali žestok verbalni okršaj, ali su po svemu sudeći vrlo brzo zaboravili na nesuglasice i prepustili se strastima. Najpre su se posvađali sa Majom Marinković, a potom su oni imali dramu, a sve probleme rešili su u krevetu, pod pokrivačem, odmah nakon emisije.

Kako je i sam Janjuš rekao, njemu se*sualni odnosi sa Aneli pomažu da zaboravi na brojne probleme i sve loše što mu se dogodilo tokom prethodnog perioda.

Nakon nedavnog pomirenja, Aneli i Marko su postali fokus mnogih tračeva i skrivenih pogleda. Međutim, njih dvoje su odlučili da se fokusiraju jedno na drugo i na svoju ljubav, udaljujući se od svih koji ih nisu podržavali. Više im ništa sem njihove ljubavi nije važno, a to ih je dovelo do odluke da se povuku od mnogih ljudi i da grade svoj svet onako kako smatraju da treba.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - govorila je Maja tokom emisije "Gledanje snimaka".

- Imaćemo se*s svaki dan, jer je to ljubav - rekla je Janjuš.

- Jako su loši roditelji - kaže Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cilka

16.02.2024 11:32

Dzokej Jasko se bori za prvo mesto dok Boris iskreno pati za bratom. Tuga

E muko

16.02.2024 19:17

Ma, sram te bilo konjino. Cerka ti ima 13 godina, da joj deca pokazu kako tata pravi bebu.