"NUDIO MILIONE DA ABORTIRA...": Janjuš otkrio MRAČNU STRANU, uporedio Aneli sa STRIPTIZETOM, pa priznao da je samo želeo da je iskoristi!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ispričao jednu priču koju je reflektovao na svoju vezu sa Ahmićkom, uveren da ljubav svakog može da promeni.

"NUDIO MILIONE DA ABORTIRA...": Janjuš otkrio MRAČNU STRANU, uporedio Aneli sa STRIPTIZETOM, pa priznao da je samo želeo da je iskoristi!

Foto: printskrin

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" Marko Janjušević Janjuš izneo je javno svoje stavove o Aneli Ahmić i njenom turbulentnom životu pre ulaska u rijaliti.

Naime, tokom emisije, Janjuš je dobio pitanje o Anelinom burnom životu pre rijalitija, na šta je odgovorio da je svestan njenog prethodnog života, ali da to ne utiče na njegove emocije prema njoj. On je odlučno istakao da prihvata Aneli takvu kakva jeste, ističući primer jednog košarkaša koji se suočio sa sličnom situacijom.

- Video si napolju šta se piše o Aneli. Da li je i pored toga voliš i smatraš da svako ima pravo na novu šansu - glasilo je pitanje za Janjuša.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić je na Markove reči samo ćutala

Bivši košarkaš je odmah prekinuo voditelja i dao odgovoro:

Ništa nisam video, što nisam i sam znao. Prihvatam je takvu kakva jeste. Pričao sam tokom svoj jednog razgovora da je jedan košarkaš sreo jednu striptizetu. Ona je ostala trudna, a on joj je nudio milione da abortita. Ona nije htela, a onda se desio preokret i sad imaju troje dece. Svako može da se promeni. Muškarci gledaju atraktivne devojke, jer ih gledaju kroz izgled i žele da ih iskoriste!

Vidno uzrujan, Janjuš je naglasio da svako zaslužuje drugu šansu i da je moguće da se ljudi promene. Ovo emotivno saopštenje izazvalo je veliku pažnju javnosti i pokrenulo brojne rasprave o moralnim i emotivnim pitanjima.

Podsetimo, Janjuš je ranije tvrdio da ne postoji mogućnost da nastavi emotivnu vezu sa Aneli zbog njenih laži koje su isplivale u međuvremenu. Međutim, nakon nekoliko dana, njih dvoje su se ponovo prepustili strastima, što dodatno intrigira javnost. 
 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading