JANJUŠA SAM PRVO MRZELA, ALI ĆU GA PRIHVATITI! Šok intervju Site Ahmić, porodica opet okrenula ploču!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako dođu zajedno kod nas kući prihvatiću sve to, ali na silu. Ozbiljno ću da pričam sa sestrom.

JANJUŠA SAM PRVO MRZELA, ALI ĆU GA PRIHVATITI! Šok intervju Site Ahmić, porodica opet okrenula ploču!

Foto: printscreen/instagram

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, kaže da ona isprva nije za to da ona bude sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali da će ga prihvatiti ako na tome Aneli bude insistirala. Sita tvrdi da će sa sestrom da obavi ozbiljan razgovor nakon što izađe iz rijalitija, te i da će tek tada da iznese pravo mišljenje o celoj situaciji.

Foto: printscreen/instagram/pink

Sita Ahmić

 

- Janjuš je tip muškarca koji voli da menja žene i on se nikada po tom pitanju neće promeniti. Volela bih da se moja sestra opamet i i da raskristi sa celom ovom pričom, a ako se to ne desi, ja ću da ga prihvatim. Videla sam šta je radio sa Majom Marinković, šta radi ženi, čovek koji ima dete. Sve mi je bilo jasno, zato nisam bila za to ni da priđe mojoj sestri, a kamoli nešto drug - rekla je Sita, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sita Ahmić

 

- Ako dođu zajedno kod nas kući prihvatiću sve to, ali na silu. Ozbiljno ću da pričam sa sestrom, jer do sada nismo mogle da vodimo iskren razgovor. Ona je unutra, ja napolju. Mislim, sada mi je drago što se mire jer su namere moje sestre dobre, a on tvrdi pazar. Videćemo svakako šta će biti.

Podsećamo, nakon pomirenja Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, oglasila se njena rođena sestra Sita Ahmić, pa je udarila na Enu Janjušević i istakla da bi želela da joj on bude novi zet. Po svemu sudeći želi da se što pre otarasi starog zeta Asmina Durdžića sa kojim je danima u ratu, te zaboravlja da Janjuš ima ženu i dete kod kuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kraki

22.01.2024 19:24

Ahmici gori od Kulica

Zoran

22.01.2024 19:46

Sto na silu treba da ga dočekati kao sveca,pete da mu ljubite,što je pristao da uzme ovu vašu profuknjacu