JANJUŠA OČEKUJE NOVI ŠOK, NI NE SLUTI KO ULAZI U ELITU: Oglasila se produkcija, ovaj potez promeniće sve!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite je imao specijalan zahtev, produkcija se momentalno oglasila.

JANJUŠA OČEKUJE NOVI ŠOK, NI NE SLUTI KO ULAZI U ELITU: Oglasila se produkcija, ovaj potez promeniće sve!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš napustio imanje u Šimanovcima zbog porodične tragedije koja se desila 25. decembra, njegov povratak je izazvao emotivne reakcije među cimerima. Janjuš je proveo oko tri nedelje van Bele kuće pre nego što se vratio u petak, a tom prilikom otkrio je svojim cimerima razlog svog odlaska, što je izazvalo snažne reakcije, posebno kod Uroša Stanića.

Uroš Stanić je izrazio želju da Marko dobije malog psa rase džek rasel, ističući da je spreman na sve kako bi mu to omogućio. Njegov gest je naišao na veliku podršku, a na Drvetu mudrosti je izneo svoj nesvakidašnji zahtev. Drvo mudrosti je postavilo uslov da Stanić bude maskota imanja u kostimu psa kako bi ostvario svoju želju da Marko dobije psa, na šta je Stanić pristao bez oklevanja.

 

- To je pas, mali, sa flekom preko oka. Spreman sam na sve samo da Janjuš dobije tog psa - rekao je Uroš Stanić. 

- Šta si imao na umu? - pitalo ga je Drvo mudrosti.

- Ne znam, pomozi mi da smislim zadatak. Sve ću uraditi - rekao je Uroš. 

- Imam ideju. Moći ćeš da dobiješ psa ukoliko dva dana budeš maskota imanja, u kostimu psa - reklo je Drvo mudrosti.

- Važi, dogovoreno. Pristajem na sve - odgovorio je Stanić.

Uroš Stanić je iskazao spremnost da se žrtvuje kako bi ispunio svoju želju da Marko dobije psa, a njegova emotivna gestikulacija izazvala je razne reakcije kod publike. Ostaje da se vidi kako će Janjuš reagovati na ovaj gest, ali je sasvim izvesno da će biti dirnut pažnjom i podrškom koju je dobio od Uroša i drugih cimera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.01.2024 11:49

I tako je Anđela u kostimu "Žene Mačke" osvojila Zvezdana pa bi Uroš po istoj matrici da uteši Janjuša. Da li će Maja kao Aneli da skoči na Urketa kao što je Aneli koja je kasno shvatila da je Uroš ustvari do ušiju zaljubljen u Janjuša (setimo se prvi je ) Uroš potencirao navodni vezu sa Alenom. A, Janjuš dobra duša sada pere savest što se bio odrekao od brata što je gej.