PRVA SVAĐA ANĐELA I ANITE: Spremio joj je ŠUT-KARTU, Stanojlovićeva pred svima napravila HAOS!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgorela od ljubomore, pa pred svima napravila haos!

PRVA SVAĐA ANĐELA I ANITE: Spremio joj je ŠUT-KARTU, Stanojlovićeva pred svima napravila HAOS!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković razgovarali su na garnituri u dnevnoj sobi, a onda je došlo do njihove prve svađe otkako su uplovili u vezu. Naime, Anita je rekla kako ne voli petak jer je to dan kad se dešavaju vanredna ubacivanja i da ima strah da ne uđe devojke koja bi mogla da joj preotme Rankovića, a iako je od njega očekivala da čuje kako to ne može da se desi, on je ipak sve opcije ostvaio otvorene, što je nju jako iznerviralo.

Anita mu je odmah poručila kako je ljuta na njega i kako nju samo on zanima i da niko ne može da promeni tu odluku, a Ranković ju je pecnuo povodom odnosa koji je imala sa Matorom i dao do znanja da ranije nije pokazivala takav stav. 

Anita se požalila Lepom Mići čim ga je ugledala i on njega tražila da obavi razgovor sa Anđelom, u kojem će mu skrenuti pažnju na greške. 

- Mićo, moj dečko i ja smo trenutno u svađi. Moraš malo da ga prevaspitaš. Rekao je da može da uđe neka devojka koja će da me zameni. Što si nezobrazan? - govorila je Anita.

- Vi ćete da budete zajedno, samo se ti opusti. Tvoje je samo da budeš lepa i da slušaš mene - poručio je Mića. 


- Ove godine sluša mene, a ja ću da slušam Miću - poručio je Ranković. 

Oni su vrlo brzo nakon toga zaboravili na sve probleme i nastavili da se šale, a Anita se odužila svom dečku zako što ga je golicala, a njemu po svemu sudeći to baš i nije prijalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading