U ELITU STIŽU VAŽNE VESTI ZA ANITU I MATORU: Vreme je da saznaju šta se događa u spoljnom svetu, ovo su dugo čekale!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže zvanično saopštenje za Anitu i Matoru, Milan Milošević će im otkriti kompletnu istinu.

U ELITU STIŽU VAŽNE VESTI ZA ANITU I MATORU: Vreme je da saznaju šta se događa u spoljnom svetu, ovo su dugo čekale!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom protekle nedelje učesnici "Elite" među sobom birali su najiskrenijeg cimera, te su tako ulazili u raznorazne debate i međusobno se komentarisali, a pravo na glas imali ste i vi, publika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. 

Interesantno je da su drugi i treće mesto zauzele još uvek zakonite supruge, Anita Stanojlović, drugo mesto i Jovana Tomić Matora, treće mesto za najiskrenijeg učesnika Elite, kako prenosi Pink.

Prvo mesto zauzela je Milena Kačavenda, a u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" zajedno će komentarisati izbor gledalaca.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Definitivno će takmičare iznenaditi činjenica da su Anita i Matora dve najiskrenije učesnice, iako imaju potpuno suprotna mišljenja i stavove, a ovo će izazvati burne reakcije ukućana, koji će redom ustajati i komentarisati.

Ova vrsta ankete takođe može pokazati ko je favorit i kakvo mišljenje publika ima o određenim učesnicima rijalitija, koje gledaoci prate u stopu i već su ih dovoljno upoznali, s obzirom da su pred kamerama 24 sata, sedam dana nedeljno.

Ostaje nam da vidimo u nastavku večeri kako će ukućani prihvatiti ovu odluku gledalaca i koliko će se složiti sa istom.

Podsetimo, Anita i Matora su u Elitu ušle kao par, a onda se sve srušilo kao kula od karata, kada je Matora saznala za Anitine prepiske sa TikTokerkom, Mateom Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading